NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Bewoners die zijn overleden

Wijkagent en BOA

Komende werkzaamheden

Het laatste nieuws

MFC De Bogen

APPARTEMENTENCOMPLEX DE BOGEN

Het fraaie wooncomplex "De Bogen" is gelegen
in het centrum van de woonwijk Drielanden,
tegenover het winkelcentrum,
vlakbij het medisch centrum,
de bossen en de randmeren.


Appartementen

Het complex van 128 seniorwoningen (55+) telt diverse drie- en vierkamerappartementen, variërend in grootte van circa 115 tot 145 m², allen met een ruim balkon, eigen fietsenberging en parkeerplaats in een overdekte parkeergarage. Een statig gebouw, dat gebouwd is in 2005, waarbij rekening is gehouden met levensloopbestendig wonen. De appartementen zijn voorzien van een domotica infrastructuur en bereikbaar via liften. Er is tevens een fraai aangelegde, gezamenlijke binnentuin. De appartementen zijn zowel te huur als te koop.


Wonen in De Bogen

Aan het Triasplein en de Bazuindreef staat onze comfortabele locatie. Het is prettig wonen mede door de gezellige inloop, bijvoorbeeld in de omliggende restaurants. Andere faciliteiten in de directe nabijheid kunnen eraan bijdragen, dat u zelfstandig kunt blijven wonen.


Vanuit de liften in de 3 ingangshallen loopt u zó het winkelcentrum binnen. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse winkels, zoals een Jumbo, een Aldi supermarkt, een vestiging van de HEMA, een Istanbul Market met slagerij, een Primera, een warme bakker, een drogisterij, een bloemenwinkel, een slijterij, 2 kapperszaken en zelfs een fietsenwinkel met een werkplaats voor reparatie en onderhoud.


Daarnaast is er op loopafstand in het medisch centrum een huisartsenpraktijk, een apotheek, een tandarts en meerdere fysiotherapeuten. Een mooi aanbod dat gericht is op de gezondheids- en welzijnsvragen uit de buurt.
Klik op een foto voor een uitvergroting


WONEN IN DE BOGEN