NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Het laatste nieuws

Komende werkzaamheden

MFC De Bogen

Activiteiten commissie

Huurderscommissie

HUISMEESTER OP VAKANTIE

Jeannette heeft vakantie van 11 t/m 25 september. Dinsdag 26 september is zij weer aanwezig.

De telefoon, WhatsApp en email worden deze dagen beheerd door het bestuur van de VvE. In deze tijd zal er ook geen spreekuur zijn voor de bewoners van de Bogen.

UPDATE VAN DE HUISMEESTER

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op, en er is weer veel gebeurt in ons appartementencomplex. Diverse woningen zijn gewisseld van bewoners, voor de nieuwe eigenaren en huurders een Hartelijk Welkom bij De Bogen!


Verhuizingen brengen vaak overlast met zich mee, er wordt verbouwd en geklust, belangrijk is het dan om rekening te houden met je buren, niet alleen naast maar ook boven en onder de woning. Ook is het fijn als er bij grote klussen met geluidsoverlast even een brief op het mededelingenbord wordt gehangen met naam adres en telefoonnummer, zodat uw medebewoners op de hoogte zijn en er rekening mee kunnen houden. Let u ook op met het gebruik van de liften, plak evt. de vloer en wanden af om schade te voorkomen.


Naast alle reguliere onderhoudsbeurten staan er ook weer wat vernieuwingen en renovaties op de planning. Gelukkig hebben wij een deskundige technische commissie met veel kennis van zaken in huis, die dit grondig uitzoeken, en alle voor- en nadelen goed afwegen. Zo zijn zij bezig geweest met zonnepanelen, renovatie van de liftinstallatie, renovatie balkons blok 4, vervangen van het parkeerhek, dak onderhoud enz. meer informatie verder in deze nieuwsbrief en op deze website.


De tuincommissie is na een winterstop in maart weer van start gegaan, u kunt ze elke donderdagochtend in de binnentuin vinden. De Gresbo onderhield jarenlang de binnentuin: het gras maaien, snoeiwerk enz. maar is met tuinonderhoud gestopt. Sight Landscaping in Harderwijk heeft dit werk overgenomen.


Ik krijg diverse klachten binnen over honden- en kattenpoep. Er liggen regelmatig uitwerpselen in de binnentuin en ook op de galerijen. Dierenbezitters let op uw huisdier en hou ons complex schoon!!!

De activiteitencommissie heeft ook weer leuke plannen voor dit jaar en zijn alweer druk bezig met dingen te organiseren, zie elders in deze nieuwsbrief en hou de mededelingenborden in de gaten.


De boekenkast wordt veel gebruik van gemaakt, in de toren is nu ook een boekenkast geplaatst. Ook legpuzzels en spelletjes wisselen hier van eigenaar.
Losse blaadjes, kapotte boeken en folders worden verwijderd.


Op het huismeesterkantoor staat een bak voor defecte elektrisch apparatuur, uw ingeleverde defecte producten worden naar een dagbesteding van ’s Heerenloo gebracht. Daar worden ze uit elkaar gehaald en op materiaal soort verzameld. Deze (uw) materialen worden dus hergebruikt. Onlangs is er nog een volle bak weggebracht met oude mobieltjes, mixer, haarfohn enz. en waren ze op de dagbesteding heel blij met de spullen.


Heeft u Tips, Ideeën, suggesties voor in- en om ons appartementencomplex, naast de deur van het huismeesterkantoor hangen 2 brievenbussen voor eigenaren en huurders. (0523)

Hartelijke groet,

Jeannette Flos

Huismeester De Bogen


UW HUISMEESTER IS JEANNETTE FLOS

M: 06- 51 60 75 00

E: Huismeester@VvE-deBogen.nl


Haar kantoor bevind zich op de Bazuindreef 57 te bereiken
via de binnentuin van De Bogen


Spreekuur huismeester
voor iegenaren van De Bogen
iedere dinsdag van 09:00 - 10:00 uur


Jeannette is aanwezig op de

dinsdag, woensdag en donderdag

van 08:00 tot 12:00 uurMededelingen van de huismeesterKlik op een foto voor een uitvergroting


HUISMEESTER VAN
DE BOGEN